Tilitoimisto Hailion tarina

Tilitoimistomme kasvutarina

Suuntaamme katseet vuoteen 1996, jolloin syntyi kaksi merkittävää asiaa. Tämä tilitoimisto sekä poika nimeltä Aleksi.

Tilitoimiston perusti Eeva, pitkän linjan talousammattilainen, jonka visiona oli perustaa yritys, jossa voisi toteuttaa omia unelmia, tarjota ammattitaitoaan yritysten käyttöön ja luoda yritys, joka myöhemmin työllistäisi muitakin perheenjäseniä.

Tämänkaltaiselle palveluyritykselle oli tilausta ja toiminta lähti käyntiin hyvin. Eeva kasvatti asiakaskuntaa menestyksekkäästi. Meillä on edelleen asiakkaana useita, jo tuolloin mukaan tulleita asiakkaita. Yhteistä matkaa on monen kanssa kuljettu jo yli 20 vuotta.

Eevan visio perheen työllistämisestä toteutui, kun Mia astui mukaan remmiin vuonna 2014. Mia oli tuolloin kartuttanut ammattitaitoaan niin myynnin, markkinoinnin kuin taloushallinnonkin eri tehtävissä. Taloushallinnon opinnot tukivat päätöstä ryhtyä mukaan yrittäjäksi omaan perheyritykseen.

Tilitoimistot elivät murroskautta Mian tullessa mukaan. Sähköisyys oli valtaamassa alaa. Se toi haasteita niin ohjelmataloille, tilitoimistoille, viranomaisille kuin myös muillekin yrityksille. Toimintatapojen muutos tuli eteen väistämättä, kaikille, mikä on työllistänyt alamme tekijöitä ja työllistää edelleen jatkuvasti. Enää ei riittänyt, että osaamme ydintyömme, vaan taivuimme konsulteiksi, ohjelmisto-osaajiksi, tietokonetukihenkilöiksi ja moneksi muuksi, jonka digitalisaatio toi tullessaan.

Vuonna 2017 perheyrityksemme kasvoi jälleen yhdellä perheenjäsenellä. Nyt mukaan toimintaan tuli Aleksi. Kyllä, juurikin se sama poika, joka syntyi yrityksen perustamisvuonna! Hän on tarkka tekijä ja palvelee asiakkaita suurella sydämellä. Oman sukupolvensa edustajana hän hallitsee suvereenisti myös tietotekniikan ja vahvistaa osaamistamme myös tällä sektorilla.

Tällä hetkellä toimimme siis kolmen sukupolven voimin; isoäiti, äiti ja poika. Hyvä kombo kokemusta, kehitystä ja osaamista.

Palvelut

Yhteys­tiedot