Blogi

Tietoa Tilitoimisto Hailiosta

Tilitoimistomme on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1996. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Vuosaaressa ja Kotkassa, etäpiste Hyvinkäällä.

Asiakkaita meillä on ympäri Suomen (mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Kotka, Hamina, Pyhtää, Järvenpää, Hyvinkää, Kerava, Sipoo, Porvoo…). Palvelualueenamme on pääasiassa pääkaupunkiseutu, Uusimaa ja Kymenlaakso, mutta myös koko Suomi.

Tuttuja toimialoja meille on mm. monenlaiset palvelualat, kiinteistönhuolto, ravintola-ala, konsultointipalvelut, kivijalkamyymälät, taiteilijat, siivous, maa- ja vesirakennus, kiinteistönvälitys, sähköurakointi, tietotekniikka, julkaisutoiminta, käännöspalvelut, liikunta-ala, yhdistystoiminta, sosiaali- ja terveysala, autonkorjaus, autonvuokraus, polkupyörien korjaus, terveydenhoito , kauneudenhoito, harrastustoiminta, sijoittaminen, esiintyvät taiteilijat, ompelu ja verhous, sekä sisustussuunnittelu. Yhteistyökumppanimme toimivat monilla eri yritysmuodoilla kuten Osakeyhtiö, Toiminimi, yhdistys, säätiö, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö.